Photo Studio

   Alegeți o fotografie de vacanță care vă place foarte mult, în care sunteți naturali, în care trăirile sunt reale și intense. Uitându-vă la fotografia respectivă, imaginați-vă că dispare peisajul din spatele vostru, că este înlocuit de o singură culoare, să zicem că devine gri. Ce altceva s-a mai schimbat?

Lipsa contextului din fotografia respectivă concentrează atenția asupra oamenilor și, mai ales, asupra emoțiilor pe care aceștia le-au avut în momentul declanșării.
Fotografia de studio se bazează pe acest lucru. Chiar dacă acest tip de fotografie presupune un fundal monocrom de cele mai multe ori, lumini controlate și atent poziționate, cât mai puține elemente în cadru, un spațiu și un timp limitat asta nu înseamnă că toate fotografiile făcute într-un studio vor țepene, fără vreun pic de imaginație sau ‘de tip buletin’.

studio foto constantastudio foto constanta

fotograf profesionist

Poate părea înfricoșător să vă aflați în fața aparatului foto, într-un spațiu limitat, cu care nu sunteți familiarizați. Cu toții avem fricile noastre interioare, unele mai mici, altele cât noi de mari, unele exteriorizate, altele bine ascunse. Fotografia de studio pune în evidență trăsăturile pe care le avem. Cel mai ușor de surprins sunt cele fizice. Ține de fotograf, de ambianță și de subiect să fie surprinse și cele interioare, deseori mult mai importante decât culoarea ochilor sau forma obrazului. În studioul foto interacțiunea dintre fotograf și subiectul fotografiat este mai intensă, are o calitate mai adâncă decât cea dintr-un spațiu deschis, se conturează o echipă, al cărei scop este o fotografie, acea Fotografie.

Mai jos aveti o selectie de imagini (random), realizate de mine in studio.

studio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantastudio foto constantaPe cei interesati sa inchirieze studioul, le recomand sa viziteze pagina dedicata acestuia Photo Studio – Marian Sterea

Comments

comments

No comments yet.

Leave a Reply