Formatia Feelings (sedinta foto)

Intamplarea face ca pe 19 mai 2012 sa fiu prezent la evenimentul nuntii Alexandrei si Paul Soare, bineinteles in calitate de fotograf.
Spun ca intamplarea face pentru ca asa cum nimic nu este intamplator in acea seara am avut parte de o auditie cel putin interesanta din partea grupului de tinere talente intitulat Feelings Band – www.formatiafeelings.ro .

In urma experientiei avute alaturi de ei pe durata intregului eveniment consider ca si-au ales perfect numele trupei caci ceea ce mainile si vocile lor canta, cu siguranta te face sa tresari si ai sentimente placute.
Au un stil aparate, fiecare manuindu-si cu maiestrie instrumentul muzical in combinatie cu pasiunea lor pentru muzica.

Mi-am spus in gand “daa, clar trebuie sa fac o sedinta foto cu ei, au o prezenta scenica deosebita, sunt expresivi si nu trebuie neaparat sa cante ca sa te faca sa zambesti” facand un mic rezumat, aveau toate ingredientele unei sedinte foto reusite.

De la gand pana la sedinta foto in sine nu a fost decat un mic pas, ne-am organizat intr-un timp scurt, am avut la dispozitie o zi de joaca iar ceea ce eu am simtit alaturi de ei cu siguranta veti simti si dumneavoastra prin intermediul fotografiile realizate de mine la sedinta foto cu acesti 6 magnifici.
Rezultatul sedintei il puteti urmari mai jos.

Auditie sau mai bine spus, vizionare placuta 🙂

si un making of video realizat cu telefonul 🙂

Echipa!
Formatia Feelings:
– Razvan Raduca
– Catalin Rauta
– Razvan Iftode
– Claudiu Farcas
– Denis Oprea
– Lucian Duma
Asistent: Daniela Sterea
Asistent secund si cameraman specializat in iPhone: Costi Trandafir 🙂
Foto & montaj video: EU |

PS: Dont forget like button! 😉

Comments

comments

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply