Sedinta foto la 20 ani

Raluca a împlinit ieri 20 de ani, vârsta la care ai lumea la picioare și trebuie doar să faci un pas pentru a o cuceri.
Pe Raluca am cunoscut-o acum doi ani când și-a însoțit prietena cea mai bună, Camelia Elena, la ședința foto de dinaintea petrecerii de majorat. Azi a venit la ședința foto de aniversare tot cu prietena ei dar rolurile s-au schimbat.
I-am făcut o serie de fotografii afară, pe plajă și apoi ne-am mutat în studio.
Vremea a fost neobișnuit de caldă pentru luna ianuarie, de parcă, special pentru ședința foto a Ralucăi, vremea și-a pus în cap să contrazică prognozele meteo de la toate canalele de știri!
Am profitat de ora apusului și de lumina plăcută pe care o revarsă soarele la finalul zilei. Un alt lucru minunat a fost plaja goală și faptul că am putut folosi ca decor terasa pustie a unui restaurant închis în afara sezonului.
A fost o zi magnifică, numai bună pentru o ședință foto despre cum te pregătești să cucerești lumea la 20 de ani. sedinta foto la 20 ani sedinta foto la 20 ani sedinta foto la 20 ani sedinta foto la 20 ani sedinta foto la 20 ani sedinta foto la 20 ani sedinta foto la 20 ani sedinta foto la 20 ani sedinta foto la 20 ani_09 sedinta foto la 20 ani sedinta foto la 20 ani sedinta foto la 20 ani sedinta foto la 20 ani sedinta foto la 20 ani sedinta foto la 20 ani

Share if you Like it!

Comments

comments

, , ,

No comments yet.

Leave a Reply