Trei cuvinte care imi definesc munca

Ar fi fost la fel de corect sa numesc postul Cei trei C din viata mea. Nu e vorba despre cromatica sau compozitie, insa despre niste lucruri marunte pentru unii, de capatai pentru mine si munca mea. Ele sunt:

Cai. Caval. Copaci.

Daca ne mai dam binete si pe Facebook, ai putea intui ce e cu primul C de aici. Despre copaci nu-i vreme sa iti spun acum (toate au timpul lor, iar al copacilor va veni curand), asa ca am sa iti povestesc despre CAI.

Ma rog, asa cum povestim noi aici, mai mult in imagini si mai putin in cuvinte.

Fotografiile pe care le vezi sunt de la sedinta pre-wedding realizata pentru Andreea si Alexandru. Pre wedding foto inseamna ca oamenii acestia au inteles de ce relatia noastra (fotograf – miri) are nevoie de o fundatie.

Pe Andreea si Alex nu ii alearga toata ziua niste paparazzi, asa ca sunt usor stingheri in jurul aparatului de fotografiat, ca aproape 99% dintre mirii pe care ii intalnesc.

Impreuna am convenit ca relatia asta poate fi tatonata. In cateva minute la Gravity Park am scapat de trac si am aflat cam ce fotografii le plac, apoi ne-am ajustat frecventa in cadrele cu Zana (unul dintre caii de la centrul de Echitatie Oituz). Sunt sigur ca in ziua nuntii n-o  sa avem parte de niciun bruiaj si vom comunica brici.

sedinta foto pre-wedding sedinta foto pre-wedding sedinta foto pre-wedding sedinta foto pre-wedding sedinta foto pre-wedding sedinta foto pre-wedding sedinta foto pre-wedding sedinta foto pre-wedding sedinta foto pre-wedding sedinta foto pre-wedding sedinta foto pre-wedding sedinta foto pre-wedding sedinta foto pre-wedding sedinta foto pre-wedding sedinta foto pre-wedding

Echipamentul folosit de mine la aceasta sedinta foto:

Nikon D4

24mm f/1.4 ED, 35mm f/1.4 G, 105mm f/1.4 AF-S ED

Phottix Indra 500 TTL

 Odin II TTL

Beauty Dish Spartan 70cm

Comments

comments

, ,

No comments yet.

Leave a Reply