Ordinea din haosul sedintelor foto cu cei mici

Sunt un om organizat. In general, iubesc ordinea din viata mea si ii fac loc oriunde pot. Chiar si in sedintele foto, insa nu si in cea de ieri. 🙂

Sedinta foto de la mare, cu familia Jenssen, a fost planuita cu 3 saptamani inainte. Alina si Jen isi programasera vacanta in Constanta si au rezervat cateva ore si pentru fotografiile ce vor fi incluse intr-un album foto, cu portrete de familie.

Acum, desi nu am intrat “in paine” si nu sunt practicant al meseriei de parinte, am avut ocazia sa fotografiez suficiente familii, cu unul sau mai multi copii, cat sa pot spune: exista ordine in haos.

Deci, cu cat accepti mai repede haosul, cu atat ai mai repede parte de ceva ordine. Ma rog, asa cum poate ea exista in prezenta celor mai curiosi si temerari locuitori ai planetei: copiii.

Cu ideea aceasta in minte, n-am incercat sa controlez ceva in timpul intalnirii cu sotii Jenssen si cei doi copii ai lor: Isabella (3 ani) aka The treasure hunter si Markus (3 luni) aka The wise man. Oricum, cred ca ar fi fost ca si cum as fi luat-o inot, impotriva curentului.:))

E adevarat si ca am avut parte de toata sustinerea parintilor care au incurajat relaxat descoperirile Isabellei si s-au concentrat ca Markus sa se simta cat mai confortabil in fata aparatului foto.

Am tras cadre spontan, fara regie sau vreo pregatire anume si pentru ca am vrut sa surprind fericirea pe care o simti cand esti cu adevarat liber, dar si relaxarea de care te bucuri doar cand esti in preajma oamenilor ce te inteleg si te accepta intocmai cum esti TU.

sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii sedinta foto de familie la malul marii

Imagine making of realizata de Cristian Manolache

Family session – #Nikon @cristimanolache

O postare distribuită de Marian Sterea (@mariansterea) pe

Comments

comments

, , ,

No comments yet.

Leave a Reply