Cum am adus CASA copilariei mele in sedintele foto de Craciun

Am multe sa iti spun azi. Dar inainte sa notez orice, mi-am dat ragaz sa arunc un ochi la bucata de lemn care tocmai s-a intors din atelier. Admir maiestria prin care lemnul asta muncit a renascut si s-a transformat in rame unice pentru fotografiile de Craciun. De l-ar fi dibuit alte maini, ar fi ajuns poate direct in foc. Oale si ulcele.

Insa lemnul asta…a vazut si-a trait multe. Iar mie imi vorbeste despre si mai multe.

Acum ma face sa uit de cate ore au avut nevoie Dana si Oana sa puna pliu peste pliu, hartie peste hartie si sa termine exact la timp, decorul pentru sedintele foto de Craciun.

Sa uit cat am vorbit despre ce facem, cum facem, ca sa fie altfel si totusi despre noi si despre oamenii care sunt ca noi.


Etapa cu etapa, cum am construit decorul pentru sedintele de Craciun:

Cu ochii la bucata asta ce-a prins viata, pot sa fug din nou intr-una dintre casele mele preferate. O casa din pamant galben, ars de soare si batut de vanturi. O casa veche, de tara, de care inca sunt legat. E casa bunicilor mei, oameni care m-au primit vara dupa vara, bucurandu-mi copilaria si fericindu-ma cu cele mai frumoase amintiri.

Privesc bucata de lemn din fata mea, bucata ce odata a imprejmuit casa bunicilor, strangandu-le avutia ca intr-un brau, si ii aud pe vecinii care ne ocarau pentru halimanul pe care il faceam pe ulita, aud “baistrucile” lor si ma minunez de cate traznai incapeau in mintea unui copil.


Cum am salvat gardul bunicii:

Ma incarc cu amintirile acestea si apoi sunt din nou aici.

E important sa iti spun ca anul acesta, mai mult ca in orice an, mi-am dorit ca sedintele mele foto de Craciun sa fie despre ACASA. Am vrut ca tu, ca mine, sa poti sa inchizi ochii si sa fii din nou copil. Sa te intorci la momentele acelea pe care le-ai trait cand erai mic, care te-au incalzit peste ani si care te-au facut sa depasesti obstacole mari cat muntii.

In intalnirea noastra de la studio, in ramele pe care le-am creat din gardul bunicilor, in decorul cu zeci de casute, vei descoperi, cred eu, o particica din ACASA.

Iti povesteam intr-o alta postare ca nu am decat o fotografie cu mama mea. Cu siguranta ca asta ma face sa pretuiesc si mai mult fotografia de familie si acele fotografii care peste ani iti reamintesc despre ce conteaza cu adevarat.


Sa transformam lemnul in ramele pentru fotografii nu a fost deloc usor:


Sedinta foto de Craciun, Constanta, Marian Sterea


DETALII SEDINTA FOTO!

– decor de poveste

– 30 minute/sedinta

– 20 fotografii digitale

– galerie foto online cu parola

– print canvas cu rama din lemn, lucrata manual

COST 450 lei


OPTIONAL!

Album fotocarte cu coperta din piele rosie, in spiritul Craciunului.

CARACTERISTICI:

– dimensiune 20 x 40 cm deschis

– 20 pagini

– coperta din piele naturala

– legat manual

– cost 125 euro

Albumul nu este inclus in pachetul sedintelor foto de Craciun.

Albumul poate fi comandat exclusiv de cei care au rezervat o sedinta foto la studio.

album foto de Craciun

comanda albumul tau

 

Comments

comments

, , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply