Guest post: Cum e la o sedinta foto de Craciun, cu Marian Sterea

Mai sunt fix 50 de minute pana la sedinta foto cu Marian. Mantra mea, de cand am deschis ochii, cu mult peste ora planificata: e de porc sa intarzii, e de super porc sa intarzii. Facem totul pe repede inainte, sperand sa pacalim ceasul.

Sotul perie cainele (sau poate vrea sa faca un nou covor pentru hol?), in timp ce eu incerc sa il conving pe mezinul familiei ca la cele trei primaveri ale sale, hainele sunt obligatorii de indata ce iese pe usa casei.

Joaca noastra dureaza destul cat sa imi dau seama ca va trebui sa dau cu nitel glet pe fata abia in masina, sa ma rimelez la primul stop, sa inchid ochii si sa accept ca acelasi mezin a iesit din casa cu mustati de lapte la gura, iar cainele deja a umplut de par jumatate din canapeaua masinii.

Da, Marian, ma gandesc cu groaza la ce te asteapta. Am ales sa venim in formula completa la studio, pentru sedinta foto de Craciun si asta inseamna: un golden retriever pensionar (de numai 12 anisori), Thor (intruchipat de baiatul nostru si ciocanul sau, de care nu se desparte in ultima vreme) si doi adulti pe cale sa isi piarda mintile.

Cumva insa dupa primele tumbe in decorul de la studio am uitat de tot. Habar n-aveam cum o sa decurga sedinta foto cu tine. O sa vrei sa stam drepti, o sa te enervezi daca manutele mici or sa traga de decor? O sa pui cainele sa faca vreun giumbusluc?

Cum e la o sedinta foto cu Marian Sterea_01

Cum e la o sedinta foto cu Marian Sterea_01

Surpriza insa! Am descoperit:

  • un fotograf super relaxat, lucru care ne-a ajutat si pe noi sa ne relaxam;
  • indicatiile tale au fost minime si asta a facut ca toti sa ne bucuram de timpul petrecut impreuna
  • super zeeeen, oare ce bei?!?! In harmalaia pe care am produs-o ai reusit sa ramai focusat si sa iti vezi de goana ta dupa poza perfecta
  • nu stiu daca ai ales intentionat cat sa dureze sedinta foto bazat pe experientele din anii anteriori, dar este fix cat trebuie; asa ai evitat o mega intalnire cu Irma in studioul tau
  • decorul este de vis, atractie instantanee pentru copii, patrupede si adulti; mare parte din succesul sedintei se datoreaza elementelor de decor care l-au tinut pe Noah captivat.

 

Cum e la o sedinta foto cu Marian Sterea_01 Cum e la o sedinta foto cu Marian Sterea_01 Cum e la o sedinta foto cu Marian Sterea_01 Cum e la o sedinta foto cu Marian Sterea_01 Cum e la o sedinta foto cu Marian Sterea_01 Cum e la o sedinta foto cu Marian Sterea_01 Cum e la o sedinta foto cu Marian Sterea_01 Cum e la o sedinta foto cu Marian Sterea_01 Cum e la o sedinta foto cu Marian Sterea_01 Cum e la o sedinta foto cu Marian Sterea_01 Cum e la o sedinta foto cu Marian Sterea_01

Altfel spus, recomand! Am avut ceva frici parintesti ca totul o sa fie un fiasco (caine si copilul in sedinta foto?!? O nebunie, clar!) dar s-au dus de la primele zambete pe langa brad.

Iar pentru asta, cel mai sincer: Multumesc! Ne-ai daruit niste super amintiri si ai completat albumul familiei noastre cu o frumoasa pagina!

Comments

comments

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply