Cateodata te mai copiezi si singur, MAN!

Destination+Wedding+Photographer_Marian_Sterea

Acelasi MAN cu 5 ani in urma. Imagine realizata in septembrie 2012

Lumea noastra e mica. Si rotunda; dar asta stim toti:)

Pentru ca Pamantul nostru e asa cum e, reusim sa ne intoarcem mereu la aceeasi oameni, la aceleasi momente.

Una dintre fotografiile mele preferate ar putea fi pentru altii o fotografie imperfecta. Nu si pentru mine. O pretuiesc mai ales fiindca este rezultatul unui moment la care ma tot intorc.

Cu niste ani in urma, s-a intamplat in timpul unei sedinte foto, sa imi treaca prin cadru un camion MAN de toata frumusetea. Am ales sa fac acea imagine si bine am facut! A ramas o fotografie semnatura pentru mine: iubesc sa creez emotii perfecte din imagini sau momente imperfecte.

Fotograf de nunta pretCumva, la ultima nunta de la mare, fotografiata in 2016, am ajuns sa ma copiez singur. In timpul sedintei after wedding, cu Georgiana si Ionut, acelasi camion MAN venea pe drumul de tara pe care ne aflam cu viteza, ridicand nori de praf in jurul lui. A fost o fractiune de secunda, nimic aranjat, un click si am avut una dintre cele mai speciale imagini de la acea sedinta.

Si ca sa vezi ca lumea chiar e mica, pe Georgiana si Ionut am ajuns sa ii cunosc prin intermediul unui bun prieten. O relatie pastrata dintr-o viata anterioara, una in care fotografia inca nu imi acaparase fiecare particica de timp si fiecare moment de la cafeaua de dimineata, la cea de la apus. Da! Fotografii beau cafea si seara sau mai ales seara:)

Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret
Fotograf de nunta pret Fotograf de nunta pret

Si da, lumea noastra chiar e mica. Dar perfecta cu imperfectiunile ei!

Echipamentul folosit la realizarea acestor fotografii este:

Nikon D4
24mm f/1.4 ED, 35mm f/1.4 G, 105mm f/1.4 AF-S ED
Phottix Indra 500 TTL
Phottix Odin II TTL
Beauty Dish Spartan 70cm

Comments

comments

, ,

No comments yet.

Leave a Reply