Cerere în căsătorie la Venetia

Ce poate fi mai emoționant decât o cerere în căsătorie la Veneția, un oraș în care romantismul este la el acasă, în care fiecare centimetru pătrat cheamă iubirea?

            Vlad a venit din Călărași la studioul meu din Constanța ca să punem țara la cale, să plănuim ședința foto pre-wedding și cererea în căsătorie, ambele fiind supriză pentru Carmen. Ne-am gândit să profităm de superbul peisaj al Veneției, de canale, de gondole și gondolieri pentru acest moment unic în viața unui cuplu.

            Zis și făcut, am programat călătoria spre Veneția, în patru: ei doi. eu și Cristi Manolache, zbor cu avionul și cazare pentru o noapte în același hotel cu cei doi îndrăgostiți.

            Planul inițial era ca Vlad și Carmen să se plimbe cu gondola apoi el să o ceară de soție în piața mare, în văzul tuturor. Nu plănuisem ploaia torențială, însoțită de o furtună demnă de sfârșitul lumii. Aproape că mă așteptam să dau de arca lui Noe pe unul din canalele Veneției.

            Dar nu ne-am speriat ci, dimpotrivă, am folosit cerul dramatic și contrastant pentru a fotografia momentul deosebit de emoționant. Am trăit emoțiile lor și parcă au calmat un pic furtuna prin căldura lor sufletească.

            După ce am ajuns acasă, Carmen și Vlad m-au sunat să-mi spună că vor să le fotografiez nunta și să stabilim detaliile contractului pentru nuntă. Nunta va fi una mare și va fi anul viitor. Cristi e al doilea fotograf al acestei nunți. Să mai zic că abia aștept să îi revăd? 🙂

pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01 pre wedding proposal in venice 01

Comments

comments

, , ,

One Response to Cerere în căsătorie la Venetia

  1. obiecte de cult December 1, 2015 at 5:25 PM #

    Lucuri ziditoate si folositoare am gasit pe aceasta pagina.

    Va urez mult succes in ceea ce v-ati propus.

Leave a Reply