Four days of workshop in Antalya with PWT

Anul trecut în mai am participat la un târg de nuntă în Istanbul, mai precis la CNR Expo. Am avut plăcerea să-l întâlnesc acolo pe organizatorul PWT (Photography Workshop Turkey).

La aproape un an după acea conferință am fost invitați, eu și Daniela, să susținem o serie de workshopuri de fotografie în Antalya. Pe parcursul celor nouă zile petrecute în Antalya am avut doua workshopuri de fotografie de nuntă (eu) și de fotografie de nou-născuți (Daniela). A fost o îmbinare plăcută între muncă și relaxare. Cursurile mele au fost împărțite în două clase, timp de patru zile.

PWT photography workshop Antalya_01

Am vorbit despre lumina în fotografia de nuntă, despre diverse situații în care ne folosim de lumina ambientală. de blitz sau de lumina continuă. Daniela a avut workshop împărțit în trei zile, un full class cu 62 de participanți. Am avut atât teorie cât și practică, sesiune foto interior-exterior.

Ne-am simțit foarte bine în Antalya, cursanții fiind foarte simpatici și amabili, ne-am bucurat de vremea frumoasă, de locurile în care am susținut cursurile și în care am avut ședințele foto.

PWT photography workshop Antalya_02 PWT photography workshop Antalya_03 PWT photography workshop Antalya_04 PWT photography workshop Antalya_05 PWT photography workshop Antalya_06 PWT photography workshop Antalya PWT photography workshop Antalya_08 PWT photography workshop Antalya_09
PWT photography workshop Antalya_11 PWT photography workshop Antalya_12 PWT photography workshop Antalya_13 PWT photography workshop Antalya_14 PWT photography workshop Antalya_15 PWT photography workshop Antalya_16 PWT photography workshop Antalya_17 PWT photography workshop Antalya_18

PWT photography workshop Antalya

Mulțumim, Ozkan si Tugba pentru timpul minunat petrecut impreuna.

MY NEXT WORKSHOPS

Comments

comments

, ,

No comments yet.

Leave a Reply