Masterclass Timisoara

    Pentru a doua oara in Timisoara, am sustinut un workshop de fotografie de nunta. Sub un cer de primavara, Timisoara este un oras superb, plin de viata si de culoare. Ce poate fi mai potrivit pentru o sedinta foto de nunta decat un oras viu, un oras care iti incarca bateriile.

Cei 26 de participanti (dintre care si doi participanti veniti din Italia) au fost dincolo de asteptarile noastre: oameni pasionati si dornici sa invete, sa impartaseasca informatiile si sa evolueze in ceea ce fac. Si bineinteles ca nu am putut sa nu remarc si faptul ca prezenta feminina in lumea fotografiei de nunta este din ce in ce mai mare.

In cele trei zile de curs am discutat despre dezvoltarea personala, despre designul albumelor, despre lumini si posing, interactiuni.

Iar la sesiunea practica am avut surpriza sa intalnim cativa biciclisti care au fost foarte simpatici si au executat cateva sarituri, spre deliciul nostru, al fotografilor.

Am avut sprijinul Otiliei Brailoiu (rochia de mireasa), Felix Ramiro (costum mire), Robert Pusok (hair style), Cristina Bud (make up) , carora le multumim din suflet.

Chapeau pentru Cristi Coman si colegul lui de studio Ionut Diaconescu. Ei reusesc intotdeauna sa ne surprinda cu clipurile pe care le fac. Si nu in ultimul rand, ii multumim lui Adi Ene (mirele) care ne-a ajutat cu organizarea celor trei zile de workshop.

Workshop Masterclass Marian Sterea Workshop Masterclass Marian Sterea Workshop Masterclass Marian Sterea Workshop Masterclass Marian Sterea Workshop Masterclass Marian Sterea Workshop Masterclass Marian Sterea Workshop Masterclass Marian Sterea Workshop Masterclass Marian Sterea Workshop Masterclass Marian Sterea Workshop Masterclass Marian Sterea Workshop Masterclass Marian Sterea Workshop Masterclass Marian Sterea Workshop Masterclass Marian Sterea Workshop Masterclass Marian Sterea

Day one teaser

Day two teaser

Day three teaser

 

Documentarea foto a fost realizata de Cristian Manolache iar intreg albumul il puteti vedea Facebook WORKSHOP Timisoara – Masterclass


Comments

comments

, ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. The Power Of Light WORKSHOP | Wedding Photography Workshop | Marian Sterea - April 15, 2016

    […] DAY ONE – Marian Sterea – Masterclass Wedding Photography Workshop Timisoara  […]

Leave a Reply