Mirii mei sunt mereu surprinzatori

Nuntile unde sunt invitat sunt rareori evenimente tipice, cap coada. De obicei, se intampla sa fie cel putin un element surpriza in program, lucru pe care il apreciez.

Mirii mei sunt oameni surprinzatori, iar eu, un fotograf mereu in cautare de momente surprinzatoare. Cred ca si de asta ne alegem unii pe altii.

Pana la nunta Irinei si a lui Florin nu mi s-a intamplat insa ca surpriza sa fie tocmai pentru mine. Si sa fie legata de unul dintre C-urile care ma definesc. Nu i-am intrebat pe miri daca si ei iubesc cavalul la fel de mult ca mine, dar poate ca e mai bine asa. Pentru ca si acum, la cateva luni de la eveniment, cred ca momentul ales de formatia PRESTIGE Orchestra, pentru deschiderea serii, mi-a fost dedicat. Altfel, de ce sa inceapa tocmai cu un caval, dintre toate instrumentele?

Prin urmare, n-am cum sa iti spun ca nunta aceasta nu m-a inspirat sau ca mi-a fost greu sa gasesc unghiul potrivit pentru sedintele foto:). Mai mult de atat, Irina si Florin au fost exact cum trebuie ca pozele sa iasa gata de album: relaxati, cooperanti si increzatori ca lucrez sa ii pun in cea mai buna lumina:)

Relaxarea aceasta s-a vazut si in marturiile foto pe care toti invitatii au apucat sa le faca la Casuta Foto, proiectul de photo booth, pe care eu si Daniela il crestem frumos, ca doi parinti responsabili.

Din cand in cand il mai scoatem si in fata, sa mai spuna cate o poezie, mai un cantecel, sa vada lumea ca nu stam degeaba, ne ocupam si de el iar Casuta noastra creste vazand cu ochii.


Te-ar mai putea interesa si:
Miruna & George – after wedding

sedinta foto de nunta la malul marii

Comments

comments

, ,

No comments yet.

Leave a Reply