Miruna & George – after wedding

Am avut nevoie de doar 3 ore pentru a realiza o sedinta foto extraordinara si asta nu doar pentru ca sunt un fotograf priceput ci si datorita cuplului, Miruna si George.

Cand am stabilit data sedintei foto de dupa nunta, ei au spus simplu “Te lasam pe tine sa alegi locatia”. Spun asta in atentia viitorilor mei miri pentru ca locatia este prea putin importanta iar cuvantul de ordine ar trebui sa fie “atitudinea”.
Partea frumoasa la sedintele mele foto este ca imi place sa revin in aceleasi locatii pentru provocarea de a nu repeta cadrele, tot timpul voi incerca sa creez ceva diferit.

Le multumesc pentru ca au avut incredere in mine, astfel am putut lucra relaxat.

Va invit sa urmariti scurta mea selectie de la sedinta foto de ieri realizata la malul marii.

Pentru mentiuni puteti folosi cu incredere rubrica de comentarii aflata mai jos.

sedinta foto de nunta la malul marii sedinta foto de nunta la malul marii sedinta foto de nunta la malul marii sedinta foto de nunta la malul marii sedinta foto de nunta la malul marii sedinta foto de nunta la malul marii sedinta foto de nunta la malul marii sedinta foto de nunta la malul marii sedinta foto de nunta la malul marii sedinta foto de nunta la malul marii sedinta foto de nunta la malul marii sedinta foto de nunta la malul marii sedinta foto de nunta la malul marii sedinta foto de nunta la malul marii sedinta foto de nunta la malul marii sedinta foto de nunta la malul marii

Va invit sa urmariti si un scurt video making of!

Like & Share!

Comments

comments

, , ,

2 Responses to Miruna & George – after wedding

  1. Mihai November 20, 2017 at 9:29 PM #

    Foarte frumoase fotografiile! Felicitari!

Leave a Reply