Premiat la WPPI

De câteva zile sunt în culmea fericirii. Acum ceva timp am introdus cinci imagini în competiția Wedding&Portrait Photographers International, WPPI, o întrecere destul de dificilă, cu un juriu foarte pretențios.

            Concursul este compus din două părți iar festivitatea de premiere are loc la MGM Grand în Las Vegas. Câștigătorul marelui premiu de anul acesta este Jerry Ghionis.

            Ce este foarte interesant in acest concurs (in afara de premii si de experienta in sine) este faptul ca juriul explica de ce a ales o anumita fotografie sau ce ar mai trebui facut ca o fotografie sa fie aleasa.

            Cele cinci imagini ale mele au fost selectate de juriu și asta s-a întâmplat fiindcă am folosit bine lumina naturală acolo unde a fost cazul, contrastele dintre anumite tipuri de lumină cand lumina naturală nu m-a ajutat, am jonglat bine cu încadratura și am declansat în moment decisiv pe latura de fotojurnalism de nuntă.

            Premiile câștigate în astfel de concursuri îmi aduc o doză bună de satisfacție, mă fac să-mi dau seama cât de mult iubesc ceea ce fac și că n-aș putea și nici nu aș vrea să fac altceva.

WPPI first 1/2 2015

wppi wedding competition marian sterea wppi wedding competition marian sterea wppi wedding competition marian sterea wppi wedding competition marian sterea wppi wedding competition marian stereaWPPI silver awards badge

Comments

comments

, , , , ,

2 Responses to Premiat la WPPI

  1. Marcel Balint July 15, 2015 at 3:13 PM #

    Felicitari, keep up the good work!

Leave a Reply