Prietenul bun in calatorie se cunoaste

N-am facut un calcul serios, dar nici nu-i nevoie ca sa iti pot spune ca am un kilometraj demn de un sofer de tir. Multi dintre cei care urmaresc profesia de fotograf, cred ca cea mai grea parte este sa  folosesti aparatura ori sa compui cadrele.

Dar iti marturisesc: una dintre cele mai mari provocari ale meseriei de fotograf de eveniment, sunt calatoriile. Mi se intampla din ce in ce mai rar sa bifez doua weekenduri la malul marii.

De cand bat tara in lung si in lat, mi-am dat seama ca prietenul bun in calatorie se cunoaste. Am descoperit asta in zecile de ore petrecute la volan. Intre timp, mi-am facut si o regula personala: nu plec niciodata singur la drum.

Cristian Manolache este unul dintre prietenii care ma insoteste uneori in calatorii. Nu-i mult de cand am fost alaturi de el la Pitesti, unde i-am fotografiat pe Cristina si Cosmin. Intamplarea face ca si Cosmin sa dea kilometrajul peste cap, fiind un avid pasionat de calatorii, lucru care s-a vazut un pic si in petrecerea sa de nunta.

Pentru ca am avut un bun prieten de drum, am ajuns la eveniment relaxat si cred ca am dat din starea mea buna si mirilor, care au fost super comunicativi in timpul sedintei foto. Bonus: la Pitesti am avut parte si de o lumina cum rar mi se intampla sa am.

fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti fotograf profesionist de nunta Pitesti

Ne vedem pe facebook

si pe instagram

About last night! #weddingparty

O postare distribuită de Marian Sterea (@mariansterea) pe


Miruna & George – after weddingsedinta foto de nunta la malul marii

Comments

comments

, ,

One Response to Prietenul bun in calatorie se cunoaste

  1. Casa Anke July 10, 2017 at 12:41 AM #

    Minunate fotografii !

Leave a Reply