Wedding Photography Workshop VSLO 2016

TRANSFORMAREA UNUI MOMENT IN EMOTIE
Încă o vară ajunge la final și, odată cu ea, s-a mai terminat o ediție de VSLO, Vama sub Lumini de Oscar. Ca în fiecare an în care am mers la festivalul de fotografie și film din Vama Veche am și acum un soi de tristețe în suflet, o părere de rău că nu am reușit să fiu prezent acolo pe toată durata festivalului. Se termină, parcă, prea repede.

Ne-am propus să stăm două zile în Vamă, 24 și 25 august.

Pe 24 august ne-am trezit plini de energie la ora 7 dimineața. Da, chiar la ora 7.00. Lucru rar întâlnit în cazul meu. Am luat echipament foto, modele, tot ce ne trebuia pentru workshop-ul de fotografie de la VSLO. Bine, nu chiar tot ce ne trebuia. Ne-am întors de trei ori din drum pentru mici detalii: o cămașă, portofelul și… telefonul).

Nici n-am început bine prezentarea că, în maxim o oră de când am ajuns în Vamă, meșterul deosebit de priceput (da, deosebit adică diferit :D) pe care îl aveam acasă a anunțat-o pe Dana că s-a spart o țeavă și portul Constanța s-a mutat la noi în bucătărie. Așa că am rămas singur în Vamă. Lucru nu chiar grav :D.

După masă, pe la ora trei, am avut sesiunea practică a cursului, ședința foto. Au participat aproximativ 55 de fotografi, temperați, ghidați sau controlați de mine. În măsura în care am putut :). Le-am arătat cum să lucreze cu blițul, cu lumina naturală și cu blenda.

A fost o zi fantastică însă, a doua zi în Vamă a fost pentru mine o revelație. M-am plimbat pur și simplu de dimineața până seara, relaxat, cu mintea deschisă și fără niciun stres. Am făcut un clip cu iPhone-ul, așa, ca rezumat al zilei.

Ziua de 25 august a fost cadoul pentru ziua mea, primit un pic înainte, primit pe nebănuite și neașteptat de potrivit.

Workshop Fotografie de Nunta Vama Sub Lumini de OscarWorkshop Fotografie de Nunta Vama Sub Lumini de OscarWorkshop Fotografie de Nunta Vama Sub Lumini de OscarWorkshop Fotografie de Nunta Vama Sub Lumini de OscarWorkshop Fotografie de Nunta Vama Sub Lumini de OscarWorkshop Fotografie de Nunta Vama Sub Lumini de OscarWorkshop Fotografie de Nunta Vama Sub Lumini de OscarWorkshop Fotografie de Nunta Vama Sub Lumini de OscarWorkshop Fotografie de Nunta Vama Sub Lumini de OscarWorkshop Fotografie de Nunta Vama Sub Lumini de OscarWorkshop Fotografie de Nunta Vama Sub Lumini de OscarWorkshop Fotografie de Nunta Vama Sub Lumini de OscarWorkshop Fotografie de Nunta Vama Sub Lumini de Oscar

 

Marian Sterea Workshop VSLO

Marian Sterea Workshop VSLO

 

Modele: Sabina & Grorgian
Make-up Delia Tudose
Rochie: By Designers

Felicitari tuturor celor implicati in organizare dar in special lui Catalin si Andreei Rudolf

Follow me on INSTAGRAM FACEBOOK
Leave your feedback below!

Comments

comments

, , ,

No comments yet.

Leave a Reply