Workshop fotografie de nunta #VSLO 2015

workshop fotografie de nunta vama sub lumini de oscar 2015

Sâmbătă s-a încheiat Festivalul de Arte Vizuale Vama sub Lumini de Oscar, ediția a șasea. VSLO este un festival de fotografie, de film și de pictură. O zi la modulul foto al VSLO începe cu câteva cursuri teoretice urmate de practică de 3-4 ore. Seara sunt organizate discuții pe fotografiile din timpul zilei, se fac proiecții de fotografie și de documentare, se vernisează expoziții și face o clasificare a fotografiilor realizate în timpul zilei. Un lucru foarte important: participanții înscriși în baza unui portofoliu beneficiază gratuit de cursuri.

workshop fotografie de nunta vama sub lumini de oscar 2015

Am avut plăcearea să țin cursul de fotografie de nuntă. M-a uimit numărul mare de oameni interesați atât de fotografia de nuntă în sine cât și de branding, de modalități de promovare, de marketing și de serviciile conexe fotografiei de nuntă.

Au fost mulți participanți atât la teorie cât și la practică. Pentru partea de practică am ieșit în aer liber și am ales un loc la întâmplare, am avut două modele Andreea Paris si Mircea Vlad, make-up artist & hair stylist Delia Tudose, garderobă Otilia Brailoiu Atelier & Mosaics, locatii Povestea Ceaunului & Sandalandala.

workshop fotografie de nunta vama sub lumini de oscar 2015 workshop fotografie de nunta vama sub lumini de oscar 2015 workshop fotografie de nunta vama sub lumini de oscar 2015 workshop fotografie de nunta vama sub lumini de oscar 2015 workshop fotografie de nunta vama sub lumini de oscar 2015

La final de zi mulți participanți și-au înscris fotografiile pentru sesiune de discuții și pentru jurizare. Fotografiile au fost bune și chiar foarte bune ținând cont că au fost realizate în condiții destul de dure.

workshop fotografie de nunta vama sub lumini de oscar 2015

Mi-a plăcut ediția asta de VSLO, am văzut foarte mulți oameni entuziasmați, cu întrebări pertinente, cu dorință de a ști și de a face lucruri noi.

workshop fotografie de nunta vama sub lumini de oscar 2015

Urmatorul workshop de fotografie de nunta il voi sustine la Iasi in luna noiembrie.

Rezervat-ti un loc: workshop@mariansterea.ro / 0723898529

Comments

comments

, ,

No comments yet.

Leave a Reply