Workshop – fotografie de nunta

Miercuri dimineață, am avut întâlnire cu câțiva oameni deosebiți. In zilele de 17 – 18 decembrie am ținut workshop-ul de fotografie de nuntă de care vă povestisem la un moment dat.

Ne-am strâns la studio, în jurul cafelei, am făcut cunoștință.

workshop fotografie de nunta

Am început prin a discuta despre ce este fotografia de nuntă, despre stiluri de fotografie de nuntă, despre ce chipament este necesar într-un studio sau la o ședință foto în afara studioului, despre cum alegem locul și cât de important este acesta în fotografie.

Am trecut în revistă pașii necesari pentru a construi un brand solid, ce presupune promovarea brandului și cum se dezvoltă relația cu clienții.

Bineînțeles că nu am avut doar teorie în program, după ce am bifat noțiunile de mai sus am trecut la treabă!

În ședința foto, organizată la hotel Bavaria Blu, am încercat să cuprind atât momentele tipice pregătirii care se desfășoară acasă la mire sau mireasă cât și o sesiune de ‘posing’.

Ne-am folosit de lumina naturală, de lumina de blitz și de lumina continuă. Cătălin Rudolf ne-a răsfățat lumina continuă, povestindu-ne câte ceva despre ce conțin astfel de kituri și cum se folosesc. (www.4k.ro)

Am lucrat cu toții ca și cum am fi fost o echipă. Mirele și mireasa, Blăniță Robert și Delia Tudose (a venit special de la București) au relaționat foarte bine cu fotografii. Cu make up-ul ne-a ajutat Roxana Crețu, pentru tot ce înseamnă hairstyle ne-am bazat pe așii din mâneca lui Marc Yacoub, vestimentatiile au fost asigurate de Insolito & Mosaics.

A doua zi de workshop am inceput-o recapituland ceea am făcut in prima zi, am developat și am facut backup. Am vorbit despre modul de lucru cu Lightroom și despre tehnici de editare și acțiuni în Photoshop.

Am avut si un invitat surpriza, Nicu Straton a vorbit din suflet despre… stiti voi 🙂

Am încheiat ziua discutând despre albumul de nuntă și despre design-ul acestuia.

La final de workshop mă declar fericit. Am avut două zile fenomenale și am cunoscut oameni frumoși.

workshop fotografie de nunta workshop fotografie de nunta workshop fotografie de nunta workshop fotografie de nunta workshop fotografie de nunta workshop fotografie de nunta workshop fotografie de nunta workshop fotografie de nunta
workshop fotografie de nunta workshop fotografie de nunta workshop fotografie de nunta workshop fotografie de nunta workshop fotografie de nunta workshop fotografie de nunta workshop fotografie de nunta workshop fotografie de nunta

P.S. La final, tin sa le multumesc atat celor ce au venit de aproape cat si celor ce au venit de la 900 km departare!

workshop fotografie de nunta

In curand voi reveni cu o postare “Bridal Boudoir”

Feel free to comment!

Comments

comments

, , , ,

2 Responses to Workshop – fotografie de nunta

  1. Velican Andreea December 24, 2014 at 3:35 PM #

    Ma bucur ca am luat parte la acest workshop si in sfarsit am vazut un mod de lucru inovativ si personalizat! Multumim, Marian, pentru aceasta ocazie!

  2. Ailioaiei Constantin Gabriel December 20, 2014 at 3:19 PM #

    Un adevarat profesionist.

Leave a Reply