Marius Tudor si Marian Sterea workshop

#2CREATIVE | workshop

#2CREATIVE este primul workshop din Romania unde vei invata si aplica, in acelasi timp, fotografie de nunta si strategii de promovare online, timp de trei zile (10-11-12 iulie 2018), alaturi de noi, Marian Sterea si Marius Tudor.
#2CREATIVE va avea loc in buza Deltei Dunarii, la Jurilovca, la trei ore de mers cu masina din Bucuresti, la doi pasi de cetatile Enisala si Argamum, pe malul lacului Razim, cel mai mare lac din Romania.
Vrem sa avem langa noi o gasca nebuna de fotografi de nunta creativi, iubitori de natura si traditional si deschisi la idei noi, dispusi sa invete indiferent de nivelul de pregatire. Cele doua workshopuri (in cele 3 zile) vor pune accent pe practica si vor fi interactive si dinamice. Pentru consistenta si o asimilare mai eficienta a informatiilor, ne vom impartiti in doua grupuri (“grupul pescarilor” si “grupul gospodarilor”) , iar workshopurile vor fi de 1 zi si jumatate. In prima zi, grupul pescarilor va lucra cu Marian, iar grupul gospodarilor va trece in tabara lui Marius, iar dupa prima zi si jumatate ne vom schimba.

 Atat eu cat si Marius Tudor vom face cate o sedinta foto in lumina naturala, cu lumina continua dar si cu blit. Veti avea ocazia sa fotografiati nun cuplu real in portul traditional #Lipovenesc. De cazare sa nu va faceti probleme, ne vom ocupa noi. 
Optional, a patra zi este destinata unei ture foto cu barca pe lacul Razim in directia Gura Portitei, acordeon si voie buna.

CINE?

Marian Sterea

Marian Sterea

Fotograf de nunta & iubitor de natura

Marius Tudor

Marius Tudor

Fotograf de nunta & specialist SEO

UNDE?

Comuna Jurilovca a fost întemeiată de lipoveni în pragul secolului al XIX-lea, prima atestare documentară datând din 1826. Deși la începuturile sale era un mic cătun, așezarea s-a dezvoltat devenind la sfârșitul secolului XIX un centru important al pescuitului în zona Deltei, în prezent este cea mai mare comunitate de pescari din Deltă, centru de colectare și prelucrare a peștelui, precum și un punct de atracție turistică.

Lipovenii sunt ruși din punct de vedere etnic, iar din punct de vedere confesional ortodocși de rit vechi (staroveri). Această confesiune este rezultatul reformei nikoniene: în 1654 Nikon patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, a inițiat o reformă religioasă ce a urmărit alinierea cultului bisericii ruse la restul ortodoxiei, uniformizarea cultului pe întreg teritoriul Rusiei (o reformă formală).

Rezultatul a fost divizarea societății ruse în:

Nikonieni – cei care au acceptat reforma, și Staroveri (de credință veche) – cei care au refuzat reforma.

La 6 km de satul Jurilovca, pe malul înalt și abrupt al lacului, se află ruinele parțial dezvelite și restaurate ale fortăreței greco-romane Argamum (secolele VII î.C. – VI d.C.). Cu numele Orgame, este prima așezare antică din România menționată de un izvor scris al antichității. Se mai văd și azi o poartă a cetății, zidul de bg străzi, basilici paleocreștine, valuri de apărare din pământ ș.a.

CAND?

10-11-12 IULIE, 2018

Optional, a 4-a zi (13 iulie) o vom pastra pentru o tura cu barca prin imprejurimi, cu plecarea din Portul Jurilovca, cu putin timp inainte de rasarit,  urmand sa ne intoarcem la maxim ora 15:00.

 

CUM?

MARIAN STEREA

Ce se va întâmpla de fapt, la un astfel de workshop?
E simplu, vei fotografia alaturi de mine o zi si jumatate si vei “fura” din ceea ce fac eu.

Vom exemplifica fotografierea in lumina naturala, artificiala si cu blit si cel mai important, vor fi maxim 15 participanti pentru fiecare grupa dar si doua modele, mire si mireasa.

Ce vom cuprinde:
– sedinte foto,
– editare Photoshop,
– editare Lightroom,
– elemente esentiale de promovare a brand-ului,
– exemple de imagini “before & after”,
– manipularea luminii naturale si artificiale,
– cum sa-ti alegi echipamentul potrivit pentru ziua nuntii,
– cum sa scapi de teama de a te vinde scump,
– grafica albumului de nunta in numai 15 min,
– selectia corecta si eficienta a fotografiilor,
– transformarea fisierelor RAW in imagini excelente,
– executarea corecta a fotografiilor pe teren.

Ce sa aduci:
– aparat foto
– bliț speedlight
– transceiver și receiver pentru bliț
– pasiune

MARIUS TUDOR 

Esti fotograf de nunta si stii ca fotografiile tale sunt suficient de bune, dar nu primesti atat de multe cereri pe cat ti-ai dori si nu ai suficiente joburi? Ca multi alti fotografi de nunta simti ca esti in impas si ai senzatia ca pui mult suflet in imaginile pe care le creezi, in modul in care livrezi materialele, in experienta cu clientul, dar pur si simplu nu faci suficient ca sa fii o vizibil? Ai impresia ca e corvoada sa te ocupi de partea tehnica a site-ului tau si simti ca trebuie sa platesti mii de euro pentru un consultant care sa se ocupe de treaba asta? Ei bine, acest workshop focusat pe SEO si Social Media, dedicat si aplicat fotografiei de nunta, vine in ajutorul tau! Vei invata singur cum sa-ti alegi hostingul in functie de performante, vei invata singur cum sa-ti alegi si sa-ti customizezi un template SEO friendly, vei invata cum sa-ti instalezi singur WordPress, Joomla sau Drupal si vei invata cum sa-ti manageriezi singur site-ul tau fara sa ai cunostinte tehnice avansate ca sa poti ajunge mai aproape de clientii pe care ti-i doresti!

In cadrul acestui workshop vei invata, de la zero, cum sa-ti construiesti o pagina sau un blogpost relevante pentru motoarele de cautare si cum sa le promovezi eficient pe retelele sociale. Se spune asa, “content is king”, dar daca nu esti un super scriitor, vei invata cum sa te promovezi fara sa ai abilitatea de scrie din suflet.

Acest workshop, de o zi si jumatate, va face ordine in workflow-ul tau legat de managerierea site-ului propriu. Vei intelege cum functioneaza motoarele de cautare si cum le folosesc clientii pentru a ajunge la fotograful de nunta pe care il cauta, vei afla combinatia de pluginuri care poate da un boost in cautari site-ului tau, vei intelege diferenta dintre short si long tail keywords (definitorie pentru a ajunge la clientii aproape de sufletul tau), vei intelege de ce irosesti resurse in promovarea pe Facebook, vei invata cum sa optimizezi costurile dedicate promovarii pe retelele sociale (in special Facebook si Instagram). Pe scurt, iti vei da seama ca sunt multe lucruri pe care le poti face singur fara sa aloci foarte mult timp (desigur, daca esti pasionat de acest subiect, poti investi cat timp doresti ca sa inveti sa te perfectionezi) si multe altele.

 

INFO

Costul acestui workshop este de 395 € pentru cei ce participa sau au participat vreodata la WEDDCAMP sau 460 € pentru ceilalti participanti.
Avansul necesar rezervarii un loc este de 100 € urmand ca diferenta sa fie achitata cu cel mult 7 zile inainte de eveniment.

CAZARE?

De cele trei zile de cazare ne ocupam noi si ramane doar sa va ocupati de transport si masa.
Cei inscrisi vor primi in privat toate informatiile necesare in privat.

#2CREATIVE | WORKSHOP

REZERVA-TI UN LOC!

CONTACT

 

Adress: Jurilovca, Tulcea, Delta Dunarii

Phone: 0723 898 529
Phone: 0721 324 035

 

× Scrie-mi un mesaj!