workshop fotografie nunta seo

#2CREATIVE | workshop fotografie de nunta + SEO & Business

#2CREATIVE este primul workshop din Romania unde vei invata si aplica, in acelasi timp, fotografie de nunta si strategii de promovare online, business si branding timp de trei zile (9-10-11 octombrie 2018), alaturi de noi, Marian Sterea si Marius Tudor, dar si alaturi de invitatul nostru special Narcis Tarcea, care va avea o interventie despre branding.

Primul #2CREATIVE workshop a avut loc in buza Deltei Dunarii, la Jurilovca, la trei ore de mers cu masina din Bucuresti, la doi pasi de cetatile Enisala si Argamum, pe malul lacului Razim, cel mai mare lac din Romania. Vezi aici cum a fost la Jurilovca.

Atat eu cat si Marius Tudor vom face cate o sedinta foto in lumina naturala, cu lumina continua dar si cu blit. Veti avea ocazia sa fotografiati un cuplu real.

Un alt workshop #2CREATIVE va avea loc la Sarichioi, intre 16-18 octombrie, dar locurile s-au ocupat deja.

CINE?

Marian Sterea

Marian Sterea

Fotograf de nunta & iubitor de natura

Marius Tudor

Marius Tudor

Fotograf de nunta & specialist SEO

UNDE?

Artigiana House, Cluj Napoca

CAND?

9-10-11 octombrie, 2018

.

CUM?

MARIAN STEREA

Ce se va întâmpla de fapt, la un astfel de workshop?
E simplu, vei fotografia alaturi de mine o zi si jumatate si vei “fura” din ceea ce fac eu.

Vom exemplifica fotografierea in lumina naturala, artificiala si cu blit si cel mai important, vor fi maxim 15 participanti pentru fiecare grupa dar si doua modele, mire si mireasa.

Ce vom cuprinde:
– sedinte foto,
– editare Photoshop,
– editare Lightroom,
– elemente esentiale de promovare a brand-ului,
– exemple de imagini “before & after”,
– manipularea luminii naturale si artificiale,
– cum sa-ti alegi echipamentul potrivit pentru ziua nuntii,
– cum sa scapi de teama de a te vinde scump,
– grafica albumului de nunta in numai 15 min,
– selectia corecta si eficienta a fotografiilor,
– transformarea fisierelor RAW in imagini excelente,
– executarea corecta a fotografiilor pe teren.

Ce sa aduci:
– aparat foto
– bliț speedlight
– transceiver și receiver pentru bliț
– pasiune

MARIUS TUDOR 

Esti fotograf de nunta si stii ca fotografiile tale sunt suficient de bune, dar nu primesti atat de multe cereri pe cat ti-ai dori si nu ai suficiente joburi? Ca multi alti fotografi de nunta simti ca esti in impas si ai senzatia ca pui mult suflet in imaginile pe care le creezi, in modul in care livrezi materialele, in experienta cu clientul, dar pur si simplu nu faci suficient ca sa fii o vizibil? Ai impresia ca e corvoada sa te ocupi de partea tehnica a site-ului tau si simti ca trebuie sa platesti mii de euro pentru un consultant care sa se ocupe de treaba asta? Ei bine, acest workshop focusat pe SEO si Social Media, dedicat si aplicat fotografiei de nunta, vine in ajutorul tau! Vei invata singur cum sa-ti alegi hostingul in functie de performante, vei invata singur cum sa-ti alegi si sa-ti customizezi un template SEO friendly, vei invata cum sa-ti instalezi singur WordPress, Joomla sau Drupal si vei invata cum sa-ti manageriezi singur site-ul tau fara sa ai cunostinte tehnice avansate ca sa poti ajunge mai aproape de clientii pe care ti-i doresti!

In cadrul acestui workshop vei invata, de la zero, cum sa-ti construiesti o pagina sau un blogpost relevante pentru motoarele de cautare si cum sa le promovezi eficient pe retelele sociale. Se spune asa, “content is king”, dar daca nu esti un super scriitor, vei invata cum sa te promovezi fara sa ai abilitatea de scrie din suflet.

Acest workshop, de o zi si jumatate, va face ordine in workflow-ul tau legat de managerierea site-ului propriu. Vei intelege cum functioneaza motoarele de cautare si cum le folosesc clientii pentru a ajunge la fotograful de nunta pe care il cauta, vei afla combinatia de pluginuri care poate da un boost in cautari site-ului tau, vei intelege diferenta dintre short si long tail keywords (definitorie pentru a ajunge la clientii aproape de sufletul tau), vei intelege de ce irosesti resurse in promovarea pe Facebook, vei invata cum sa optimizezi costurile dedicate promovarii pe retelele sociale (in special Facebook si Instagram). Pe scurt, iti vei da seama ca sunt multe lucruri pe care le poti face singur fara sa aloci foarte mult timp (desigur, daca esti pasionat de acest subiect, poti investi cat timp doresti ca sa inveti sa te perfectionezi) si multe altele.

 

INFO

Costul acestui workshop este de 395 €.
Avansul necesar rezervarii un loc este de 100 € urmand ca diferenta sa fie achitata pana la workshop sau la workshop.

#2CREATIVE | WORKSHOP

REZERVA-TI UN LOC!

CONTACT

Adress: Str. Nicolae Iorga nr. 28, Cluj-Napoca,
Artigiana House

Phone: 0723 898 529
Phone: 0721 324 035

 

× Scrie-mi un mesaj!